Behati je LUP!

04.11.2017 10:41

Dňa 14.10.2017 Behati úspešne absolvovala jesenné skúšky stavačov v 1. cene, a vysoko v bodoch obsadila na skúškach 4. miesto ( zo 17 psov)! Behati bola veľmi vychválená za vynikajúci nos a vyšperkované aporty. Dohľadávky aj vlečky robila najrýchlešie zo skupiny a s obrovskou chuťou. Pri tých posledných nám už ani nepúšťali stopky :)

Som šťastná, že sa nám tohtoročný cieľ s Bejkou podaril a máme doma už tretiu lovecky upotrebiteľnú fenu <3 Budúci rok máme s Behati veľké plány, pevne dúfam, že sa nám podarí splniť všetky ciele, ktoré sme si dali.

Týmto Behati splnila poslednú podmienku na udelenie titulu Slovenský šampión krásy!!! Už len čakáme na oficiality zo SPZ.

 

Behati strávila celé leto 2017 vo svojej rodnej CHS, Damashca Aponivi, kde sa pripravovala na najväčšiu udalosť tohto roka - Európsky pohár maďarských stavačov v Dánsku. Behati bola súčasťou českého tímu a ja som nesmierne vďačná, že dostala túto príležitosť. Český tím si v konečnom poradí odmiesol tretie miesto a Behatina mama, Duna z Tušnovských revírů titul CACIT.

Ešte raz touto cestou veľmi ďakujem najlepšiemu chovateľovi na svete Jardovi, za to, že bol ochotný a venoval sa Behati, a ešte raz srdečne gratulujem.

Zbožňujeme vás <3