Áčkari na skúškach vlôh

09.05.2016 17:34

Apríl 2016 bol pre našu CHS v znamení účastí na skúškach vlôh stavačov.

Prvá to vyskúšala naša Behati Damashca Aponivi, ktorá si dňa 16.4.2016 vybehala na SVS v Trsticiach krásne 3. miesto (1. cena, 165 b.). Musím objektívne povedať, že Behati vie, ako sa má správať v spoločnosti, na skúškach, krásne poslúchala, behala tak ako to len ona vie, do vysokého nosa ťahala pachy, bola radosť na ňu pozerať. Aj po skončení a čakaní na výsledky bola dodatočne verejne pochválená rozhodcom :) 

Nasledovala naša prvá odchovankyňa Aspen Starwood Viva la Vizsla, ktorá si vybrala kúsok skúškového nešťastia a jedna známka ju 23.4.2016 na klubových skúškach vlôh hodila do 3. ceny. Každopádne, Aspen je veľmi chuťová fena, bola pochválená za vlohy a chuť do práce, len ju treba trošku ukočírovať. Aspen spolu s bratom Jaxom (Asuan Nilem Viva la Vizsla) absovovali aj zvod mladých bez jedinej chybičky. 

Posledná sa predstavila naša druhá odchovankyňa Accra Ashantis Viva la Vizsla, ktorá je v poli aj vo vode ako doma, je to diabol a behá naozaj krásne. Na skúškach vlôh 30.4.2016 si zaslúžene vybehala krásnu 1. cenu. 

 

Som veľmi rada, že majitelia našich šteniatok sa im takto krásne venujú a veľmi sa teším na ďalšie plány, ktoré s nimi majú. Na všetkých sme veľmi pyšní a moc gratulujeme.